Get Jaipur Ticket Card Google Pay Go India Offer, Get Jaipur City Cards In Google Pay Go India – Hello Tech2Tube Reader!! Here we posted Google Pay Go India game Official Offer Detailed post for you Guys. Today, Google Pay specially started a Special City Event Game for the Go India Offer. This is Jaipur City Event.

Google Pay Go India Jaipur Event Quiz Answers: If you are searching gpay go India Jaipur city quiz answers to win the contest then read this post. because we are going to share Jaipur event answers.

During this Google Pay Go India Jaipur Event Quiz, you have to visit Jaipur city & submit correct answers from 10th November to 12th November 2020. if you submit correct answers then you will get an assured scratch card worth Rs.100 from Gpay.

How To Visit Jaipur City From Google Pay Go India Offer :

Step 1: Go to Go India game under google pay app.

Step2: Now, stay in Hyderabad City, and then you can play GPay Jaipur City Quiz.

Step 3: You Can Earn Jaipur City Tickets By doing Tasks In Google Pay Go India Contest :

  • Share Go India Map or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Play Recharge Code
  • Scan Google Pay QR Codes
  • Pay Bills
  • Pay On MakeMyTrip
  • Buy Gold

Step 4: After reaching Jaipur city you can play a quiz.

For Get Rare Tickets and New Questions Answer Update Join Our Telegram Channel

Google Pay Go India Jaipur City Quiz Answers :

  • Answer: Area
  • Answer:  953
  • Answer:  All of them
  • Answer:  Red Fort
  • Answer:  Go to help inside Google Pay app
  • Answer:  Butter Chicken
  • Answer: Go help inside Google Pay App
  • Answer: Golden Triangle
  • Answer: Pink City
  • Answer: Johari Bazaar
  • Updated soon…

Jaipur Event Quiz Question with Answers

Q1: Rajasthan is the state with the highest

Answer: Area

Q2: How many windows does Hawa Mahal have?

Answer:  953

Join Our Telegram Channel

Q3: Which of the following should you buy from Jaipur?

Answer:  All of them

Q4:  Which of the following monuments is not located in Jaipur

Answer:  Red Fort

Q5:  You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras cashback of up to Rs.1000. How will you find the customer care?

Answer:  Go to help inside Google Pay app

Q6: Which Dish Below is Unlikely to be in a Rajasthani Meal?

Answer: Butter Chicken

Q7:

Q8: You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras Cashback of up to Rs.1000. How will you find Customer Care?

Answer: Go to Help inside Google Pay App

Q9:

Q10:

  • Updated soon………….. . . . . . .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here